27.06.2014 |
Що може бути краще і смачніше прохолодної окрошки у гарячу літню спеку? Або легкого ягідного-шоколадного десерту?...Зустрічайте чудову пропозицію найактуальніших страв, розроблених нашим Шеф-поваром!
Літнє меню у ресторані "Лимонад": выход цена
Салат зі свининою, шпинатом, в'яленими томатами під горіховим соусом 190 63 Літній салат з овочів під соусом із авокадо 250 55 Окрошка на квас або кефірі 300 39 Йогуртовий суп з зеленими овочами і тар-таром з томатів 330 39 Канелоні з сиром рікота, грибами та шинкою, запечені під соусом бешамель та пармезаном 300 66 Фаготіні з лососем у креветковому соусі з перцем розе 250 89 Запечений морський окунь з шафрановим різотто та овочевим чатні 200\150\100 96 М'ясні тефтелі з картопляними ньоккі під соусом порто з овочами 180\150\100 65 Полуничний захер з шоколадом та смородиновим кампоте 150 49 |