Час роботи ресторану Пантагрюєль в Новорічну ніч
Риба Пила – проект ресторанного холдингу Bulldozer Group. Риба, яка пила та смачно їла. У меню – все найкраще, що може запропонувати море: від камбали, барабулі, саргану, бичків до ікри та живих устриць. Щоранку морепродукти та свіжий улов ми доставляємо з перших рук. Щедрі порції та демократичні ціни – наше все! Пельмені зі щукою, навариста юшка, суші та хенд роли від концепт-шефа Сергія Юрчишина, який очолив кухню фішбару. Найкраще доповнення до свіжого улову – келих вина. Поряд із відомими винами світу у ресторані представлені якісні, яскраві, доступні за ціною вина найцікавіших регіонів, включаючи Україну. Брутальний інтер'єр, іржаві пилки. Риба-пила – це риба твоєї мрії. Саме та, яку ти захочеш упіймати.